המחלבה החדשה

 

סלט רוקט עם תמרים לחים וגבינה

שף יוסי שטרית
4 מנות | קל

מרכיבים

  • ½ חבילה גבינת טוב טעם 3% טרה
  • 6־8 תמרים לחים מקולפים, מגולענים ופרוסים לעובי של ½ ס"מ
  • צרור עלי רוקט שטופים
  • 1 כף דבש מפרחי אבוקדו (או דבש רגיל)
  • מיץ מ־½ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח דק לפי הטעם
אופן הכנה

בתחתית הצלחת מפזרים את התמרים ומעל מפוררים חתיכות (צ'אנקים) של גבינה.

מזליפים מעל דבש בצורה אחידה.

חותכים את עלי הרוקט לשערות דקיקות (אפשר גם להשאיר אותם שלמים) ומפזרים מעל התמרים והגבינה.

בקערה מערבבים לימון ושמן זית ומזליפים על כל הסלט. מתבלים במלח דק ומגישים. 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים