המחלבה החדשה

 

סלט כרובים בוויניגרט שמנת חמוצה

שף יוגב ירוס
4 מנות | קל

מרכיבים

  • ½ ראש כרובית, מופרד לפרחים קטנים
  • ¼ ראש כרוב לבן, פרוס דק
  • ¼ ראש כרוב סגול, פרוס דק
  • 1 קולרבי, חתוך לגפרורים דקים
לוויניגרט
  • ½ גביע שמנת חמוצה 15% טרה
  • 8 כפות לרוויה 1.5% טרה
  • 1 שן שום מגורר
  • 1 צרור קטן פטרוזיליה קצוצה דק
  • גרידה מלימון אחד
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
קורט סוכר
  • מלח ים גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
להגשה
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור נענע קצוצה
אופן הכנה

בקערה מערבבים היטב את הירקות.

ויניגרט בקערה נקייה מערבבים היטב את כל החומרים ומצננים כחצי שעה במקרר.

הגשה מתבלים את הירקות היטב בוויניגרט. מעטרים בגבעולים יפים של פטרוזיליה ונענע ומגישים מיד.

 

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים