המחלבה החדשה

 

גלידת קפה ושברי שוקולד מריר

ג'לטייר עז יאנוס
ק"ג גלידה | קל

החומרים

  • 2 מכלים שמנת מתוקה 38% טרה
  • 500 גר' שוקולד לבן
  • 10־15 גר' קפה נמס (לפי הטעם)
  • ½ כוס שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו לפחות) גרוס גס

 

אופן הכנה

במיקרו או בבן מארי (סיר אדים כפול) ממסים שמנת מתוקה, שוקולד לבן וקפה נמס. מעבירים למקפיא לשעה.

במיקסר עם וו מקצפה מקציפים את התערובת לקבלת קצפת יציבה, מקפלים פנימה את שברי השוקולד המריר ומעבירים למקפיא.

בתאבון! מחלבת טרה
 
 
סרוק להורדת המתכון ורשימת חומרים